• Svetsning

Fem fördelar med svetsning hos Ib Andresen Industri

  • Avancerade svetsrobotar: Våra toppmoderna robotsvetsceller, tillsammans med digitala tvillingar och offline-programmering, garanterar både hög produktivitet och hög kvalitet.

  • Certifiering: Vi är stolta över våra certifieringar enligt ISO 3834-2 och DS-EN 1090-2 EXC 3, vilket ger oss kompetensen att utföra svetsning av stålsorter upp till S700.

  • Specialiserad kompetens: Vårt interna svetsteam består av kvalificerade experter inom området, inklusive IWE, IWS, nationell svetskoordinator och NDT nivå 3-kompetenser. Detta innebär att vi kontinuerligt anpassar och utvecklar våra svetssystem och svetskunskaper.

  • Effektiv MAG-svetsning: Vi prioriterar MAG-svetsning som en snabb och effektiv metod. Den kan användas för att svetsa olika metaller, såsom mjukt stål, rostfritt stål och aluminium. Vi behärskar även TIG-svetsning.

  • Stor krankapacitet: Våra svetshallar är utrustade med kranar som har en lyftkapacitet på upp till 10 ton. Det ger oss möjlighet att hantera stora och tunga svetsprojekt med flexibilitet och effektivitet.

Välj Ib Andresen Industri för din svetsning och dra nytta av fördelarna med avancerade svetsrobotar, certifierad kompetens, effektiva svetsmetoder och kapacitet att hantera stora projekt. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ svetsteknik och möta våra kunders behov och förväntningar på bästa möjliga sätt.

Längd

max. 12.000 mm

Bredd

max. 2.000 mm

Vikt

max. 3.000 kg

 

Kontakta oss om du vill ha ett erbjudande eller har några frågor...

Svetsning - En integrerad del av vårt omfattande koncept

Vår svejstjänst ingår som en viktig del i vårt helhetskoncept. Utöver högkvalitativ svetsning erbjuder vi specialiserad rådgivning, ett oberoende stålservicecenter med avancerade skär- och klippanläggningar, omfattande plåtbearbetning, flexibel profilvalsning, pålitlig logistik och leverans, miljövänlig värdekedja, dedikerad projektledning samt skräddarsydd kvalitetssäkring.

 

Vårt mål är att erbjuda en komplett lösning som uppfyller alla dina behov inom metallindustrin. Genom att integrera våra experttjänster i ditt projekt kan vi säkerställa en sömlös och effektiv process från början till slut. Vår erfarna personal och avancerade teknologi garanterar högkvalitativ svetsning och tillförlitliga resultat.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika krav och låt oss visa dig fördelarna med att välja vårt helhetskoncept inom svetsning och metallbearbetning. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera skräddarsydda lösningar som skapar mervärde för våra kunder.

 

Läs mer om hela konceptet

 

Ta del av mer information om våra stålbearbetningstjänster nedan.

Här har vi samlat en översikt över de olika tjänster som vi tillhandahåller med hjälp av vår omfattande och moderna maskinpark.

 

Stålservicecenter

Rullfomrning

Plåtbearbetning

Svetsning