• Rullformning
    - tillverkning av
    stålprofiler

Fem fördelar med att välja rullformning hos Ib Andresen Industri:

  • Flexibilitet genom eget stålservicecenter: Med vårt eget stålservicecenter kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. Vi kan ta emot coil direkt från stålverken och lagra dem, vilket minskar utrymmesbehovet och lagringskostnaderna. Genom att lagra coil ökar vi flexibiliteten och säkerställer leveranssäkerheten för rullformade stålprofiler. Du behöver inte längre vänta på att stålet eller metallen ska beställas och bearbetas på ett stålverk.

  • Optimerad produktion: Vi fokuserar på att kostnadsoptimera produktionen av dina stålprofiler för att förbättra din konkurrenskraft. Våra specialister kan ge råd och sparring kring produktionsoptimering för att maximera värdet av rullformningen för dina stålprofiler. Genom att erbjuda lagerhållning av färdiga varor kan vi också möjliggöra kostnadsoptimering genom att erbjuda stora partistorlekar.

  • Stor tillverkningsanläggning: Vi har en bred variation av rullformande tillverkningslinjer och erfarna operatörer som är bekanta med alla typer av rullformade stålprofiler, oavsett storlek eller komplexitet. Vårt sortiment av rullformningslinjer säkerställer att vi kan erbjuda exakt den rätt storlek på tillverkningslinjen för att rullforma dina stålprofiler på mest kostnadseffektiva sättet.

  • Fokus på automatisering: Vi har kontinuerligt investerat i nya rullformningslinjer och uppgraderat de befintliga. Vi har infört hanteringsrobotar som har positivt påverkat produktiviteten och arbetsmiljön genom att ta bort tungt repetitivt arbete.

  • One-stop shopping: Vårt engagemang sträcker sig över hela värdekedjan för dina stålprofiler, från stålverket till tillverkning och leverans, oavsett destination - antingen till produktionslinjen eller direkt till byggarbetsplatsen. Vi levererar stålprofilerna just-in-time där du behöver dem, i rätt mängd och kvalitet. Dessutom kan vi ta hand om ytbehandlingen av stålprofilerna om det behövs.

 

Genom att välja rullformning hos Ib Andresen Industri får du fördelarna med flexibilitet, optimerad produktion, stor tillverkningsanläggning, fokus på automatisering och möjlighet till one-stop shopping för hela processen med dina stålprofiler.

Antal rullformningslinjer

22

Materialtjocklek

0,25 - 7,0 mm

Bandbredd

20 - 1.000 mm

Profillängd

150 - 16.000 mm

 

Kontakt os, hvis du ønsker et tilbud på eller har spørgsmål til profilvalsning.

Ta del av mer information om våra stålbearbetningstjänster nedan.

Här har vi samlat en översikt över de olika tjänster som vi tillhandahåller med hjälp av vår omfattande och moderna maskinpark.

 

Stålservicecenter

Rullfomrning

Plåtbearbetning

Svetsning