• Kantpressning
    upp till 14,4 m

Fem fördelar med att låta oss ta hand om bockningen av dina stålkomponenter:

  • Imponerande storlek: Med vårt imponerande utbud av upp till 14,4 meters kantpressning kan vi utföra jobb som få företag i norra Europa kan erbjuda. Många andra stålbearbetningsföretag är begränsade till att hantera ståldelar på upp till 4 meter.

  • Specialiserade experter: Våra erfarna operatörer är specialiserade inom bockning av stålkomponenter och tillför en hög grad av kunskap och kvalitet till varje projekt.

  • Stor kapacitet: Med våra 12 kantpressar kan vi hantera både stora och små stålarbetsstycken. För att ytterligare effektivisera processen är två av våra kantpressar utrustade med robotar, medan de övriga manövreras manuellt av våra interna specialister.

  • Bred kapacitet: Vi kan bocka stålarbetsstycken med en tjocklek på upp till 40 mm och en presskraft på upp till 1 400 ton på våra kraftfulla kantpressar. Det innebär att vi kan hantera även de mest krävande stålkomponenterna.

  • Mångsidighet: Vår kantpressning av plåt kan användas för en bred variation av material, inklusive stål, aluminium och rostfritt stål. Det ger oss möjligheten att producera en mängd olika former och storlekar, anpassade efter dina specifika behov och krav.

 

Genom att låta oss bocka dina stålkomponenter får du tillgång till imponerande storlek, specialiserade experter, stor kapacitet, bred kapacitet och mångsidighet i bockningsprocessen. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina stålkomponenter.

Materialtjocklek

max. 40 mm

Längd

max. 14.400 mm

Tryckkraft

max. 1.400 t

 

Kontakta oss om vi behöver hjälp med kantpressning

Ta del av mer information om våra stålbearbetningstjänster nedan.

Här har vi samlat en översikt över de olika tjänster som vi tillhandahåller med hjälp av vår omfattande och moderna maskinpark.

 

Stålservicecenter

Rullfomrning

Plåtbearbetning

Svetsning