• LINAK

    Foto: LINAK

Tillsammans med LINAK sätter vi standarden för framtidens samarbete och industriproduktion i Norden

 

LINAK ställer stora krav på sig själv och på sina underleverantörer i sin strävan att hela tiden tillverka höj- och sänkbara bord som befäster deras position som marknadsledare. Här är kvaliteten helt avgörande. Det är ett av fundamenten för deras globala framgångar.

 

Det kräver engagemang och ansvarstagande från alla involverade att höja den redan höga standarden.

 

Här är det lokalt förankrade samarbetet ett stort plus. Det tillför synergier som tillverkning i Östeuropa inte kan konkurrera med.

 
Hur klarar vi industriproduktion i Danmark?

Vi har skapat ett unikt samarbete med LINAK. Unikt därför att vi, genom vår likartade inställning till uppdragen och förståelsen för kvalitet, förmår att skapa synergieffekter rakt genom företagen.

 

Den löpande dialogen och det nära samarbetet har resulterat i att vi i vår roll som LINAKs förlängda produktionsenhet nu tillverkar ytterligare två modeller av lyftpelare till deras höj- och sänkbara bord.

 

Resultatet har blivit en snyggare och mer enhetlig produkt av högre kvalitet än den som LINAK tidigare fick levererad från Östeuropa.

 

De goda relationerna är därför avgörande för framtidens industriproduktion i Danmark. Med det här samarbetet har vi bevisat att vi insett detta till fullo.

 

Dessutom har samarbetet även andra positiva effekter, som att arbetstillfällen stannar i Danmark samt att det är bättre för miljön än det östeuropeiska samarbetet var.