• Boweld
    Truck
    Bodies

    Boweld Truck Bodies

Fokus på innovation och kvalitet utökar kundbasen

 

Boweld Truck Bodies tillverkar tippflak som både är lätta och robusta så att de kan uppfylla de krav som kunderna har. Lätta, så att deras kunder kan lasta tyngre, och robusta, eftersom tungt gods ökar slitaget.

 

I det här avseendet är val av ståltyp och logistikkonceptet avgörande för kvalitet och konkurrensförmåga. Här samarbetar vi med Boweld Truck Bodies både som leverantör och sparringpartner.

 

Hur skapar förtroende effektivitet?

I ett nära, effektivt och förtroendefullt samarbete tillverkar och levererar vi det bearbetade och formade stål som monteras på släpens underreden. Stålprofilerna levererar vi i kit tillsammans med flakets alla delar. Nu behöver Boweld Truck Bodies bara sätta ihop dem.

 

Ståltypen varierar beroende på släpets användningsområde. Ska den t.ex. transportera sten är slitstål bäst, medan höghållfast stål är att föredra vid transport av lättare material. Vårt kunnande om stål ökar därmed tippflakets hållbarhet.

 

Eftersom samarbetet är effektivt hanterar vi även deras rullager, så att vi snabbt kan reagera på deras behov. Det tillför samarbetet en enorm flexibilitet.

 

Boweld Truck Bodies fokuserar därför bara på sina spetskompetenser, nämligen att montera tippflak enligt kundens önskemål.