• Stålservice
    center

Fem fördelar med att välja vårt stålservicecenter för bearbetning av coils till formatplåt eller bandstål:

  • Specialisering inom spaltning och klippning av coils: Som experter inom spaltning och klippning av coils har vårt stålservicecenter lång erfarenhet av att leverera formatplåt och bandstål enligt kundernas specifika måttkrav.

  • Stor kapacitet och flexibilitet: Med vår betydande kapacitet kan vi möta kundernas krav på hög kvalitet, flexibilitet och pålitlig leverans.

  • Effektiv lagring och logistik: Utöver spaltning och klippning erbjuder vi även en fullt automatiserad coil-lagring och skräddarsydda logistiklösningar som passar våra kunders unika behov.

  • Strategiskt läge: Som ett fristående stålservicecenter är vi strategiskt belägna i norra Europa, nära hamnar, järnvägar och motorvägar, vilket gör att vi kan ta emot beställningar av stål från hela världen.

  • Digital transparens: Med vår online-extranätlösning ger vi våra kunder fullständig transparens genom att erbjuda en översikt över deras lager, beställningar, försändelser och mer.

Naturligtvis erbjuder vårt stålservicecenter även fullständig spårbarhet från stålverket till den färdiga produkten.

 

Genom att välja vårt stålservicecenter för bearbetning av coils till formatplåt eller bandstål får du fördelarna med specialisering, stor kapacitet, flexibilitet, strategiskt läge och digital transparens, samtidigt som vi garanterar fullständig spårbarhet genom hela processen.

Tjocklekar

0,4 - 16 mm

Plåt-bredd

200 - 2.150 mm

Plåt-längd

200 - 18.000 mm

Coilvikt

max 30 ton

Tjocklekar

0,2 - 6,5 mm 

Coil-bredd

50 - 1.650 mm

Band-bredd

min 10 mm

Coilvikt

max 30 ton

 

Kontakta oss om du vill ha ett erbjudande eller har några frågor...

 

Fristående stålservicecenter - En pålitlig partner för stålbearbetning

 

Vi är ett fristående stålservicecenter som inte ägs av något stålverk eller stålgrossist. Detta gör oss tillgängliga för alla aktörer inom branschen, och vi har under många år betjänat ett brett spektrum av kunder, inklusive stålverk, grossister och tillverkare av originalutrustning.

 

Som ett fristående stålservicecenter fokuserar vi inte på försäljning av stålprodukter såsom coils, plåt eller bandstål. Istället bearbetar vi det material som ägs av våra kunder och som de har köpt från ett stålverk.

 

Vårt tjänsteutbud omfattar spaltning, klippning, förvaring av coils samt bearbetning av färdiga produkter såsom formatplåt och bandstål. Vi erbjuder också skräddarsydda logistiklösningar för att underlätta hanteringen av materialen.

 

Genom att välja oss som din partner för stålbearbetning får du en oberoende och pålitlig aktör som erbjuder specialiserade tjänster inom spaltning, klippning, förvaring och logistik av coils och färdiga stålprodukter. Vi strävar efter att leverera hög kvalitet och skapa mervärde för våra kunder.

Ta del av mer information om våra stålbearbetningstjänster nedan.

Här har vi samlat en översikt över de olika tjänster som vi tillhandahåller med hjälp av vår omfattande och moderna maskinpark.

 

Stålservicecenter

Rullfomrning

Plåtbearbetning

Svetsning